Hollandse uien - rode Port - dakje van kaas
Pomodori tomaat • crème fraîche
rijkelijk gevuld met vis - crostini met rouille
Vers Gebakken • Smeersels
Coquilles 3 stuks - gedroogde chorizo - groene kruidenolie
Dungesneden rundermuis - zongedroogde tomaat - Grana Padano - pittenmix - rucola - truffelcreme
Roompate - Portgelei - stoofpeer - preiselbeeren dressing
Eikenblad - walnoot - Roquefort blauwschimmelkaas - stoofpeer - Portdressing
Romainsla - spek - vriesdroogde eierdooier - gegrilde kipfilet - ansjovis - Caesardressing
Gamba's 3 stuks - kappertjes - ui - afgeblust met cream sherry
Licht geblakerd - gin-tonic marinade - venkelsalade - yuzuschuim
gebakken dorade filet - paksoi - citroenboter
100% runderburger - rustiek broodje - oude kass - bacon - tomaat - jalapeno peper - truffelcreme
gepeperde rand - vekel stamppot - chocolade rode wijnsaus
spies van gemarineerde gildehoen - kroepoek - atjar - krokante uitjes - satesaus
runder ribeye - gepekeld - 250gr - seizoensgroenten
op de huid in eigen vet gebakken - venkelstamppot - saus van olijf
Ossenhaas - 140 gram - gamba's - kreeftenjus - seizoensgroenten
op de huid gebakken - kreeftenjus - risotto - gegrilde groenten
Risotto - gegrilde groenten - geitenkaas - olijolie
Vegetarische burger - tzatsiki dip - tomaat - komkommerlinten
melkchocolade garnache - creme van vanille
Franse klassieker - met gebrande rietsuiker - bourbon vanille ijs
in balsamico gemarineerde conference peer - karamel roomijs - merenque
Vanille roomijs - bananenbrood - kletskop van chocolade - warme chocolade saus - slagroom
Internationale kaassoorten - vijgenconfituur - rozijnenbrood
Omgekeerde appeltaart - appel - kaneelijs
Château Du Levant, Sauternes, Bordeaux, Frankrijk
Chateau L'ermitage, Muscat, Costières De Nîmes, Frankrijk
Elysium, Black Muscat, Californië, Verenigde Staten Van Amerika
Heb je bepaalde dieetwensen of allergieën? Onze keuken is hier graag van op de hoogte om je een zorgeloze dag te bezorgen.