Acties bij J Restaurant


Maandactie: Ossenhaas

1 juli 2020 - 31 oktober 2020

Schuif aan en geniet van een spies van Ossenhaas met gepofte groenten, aioli en ambachtelijke frites

Serveersuggestie:
Weihenstephaner Hefe Weisse | Frisse zure smaak, gedomineerd door fruitige tonen waarin banaan en abrikoos de boventoon voeren.

Verrassende kerstdiners

24 december 2020 - 26 december 2020

Feestdagen zonder zorgen en met maximaal genieten: Schuif op kerstavond, Eerste Kerstdag of Tweede Kerstdag aan bij Fletcher Hotels voor culinaire diners of diner dansants. Kom samen genieten in één van onze gezellige restaurants, wij verwelkomen jullie graag.

Maak er een onvergetelijke Kerst van!

Sfeervolle familie kerstbrunch

25 december 2020 - 26 december 2020

Familie kerstbrunch
Lekker lang uitslapen en dan gezellig samen genieten van heerlijke lekkernijen, zoals croissants, verse broodjes, heerlijke salades, vers fruit en een feestelijke zoete afsluiter? Dat kan bij Fletcher! Laat je in een van onze restaurants, waar dan ook in het land, verrassen met een uitgebreide familie kerstbrunch op Eerste en Tweede Kerstdag.

Dat wordt genieten tijdens de feestdagen!

Uitgebreid oudejaarsdiner

31 december 2020

Culinair genieten op oudejaarsavond!
Het oude jaar feestelijk afsluiten met je partner, vrienden of familie? Dat kan bij Fletcher! Laat je verrassen met overheerlijke gerechten en een glas heerlijke Fletcher bubbels op meer dan 100 locaties in het gehele land. Samen genieten van culinaire gerechten en daarna toosten op het nieuwe jaar. Wat wil je nog meer?