J Restaurant heeft helaas de deuren gesloten. Maar er is goed nieuws: Marina Lounge Huizen is daar voor in de plaats gekomen. Bekijk de website van Marina Lounge Huizen.

Over J RestaurantCulinair genieten aan het Gooimeer

Bent u op zoek naar een goed restaurant in Huizen voor een culinaire beleving? Dan bent u bij J Restaurant aan het juiste adres! Het restaurant heeft een eigentijdse en sfeervolle inrichting, heeft een prachtig uitzicht over het Gooimeer en is uitermate geschikt voor verschillende doeleinden. De ideale locatie voor gelegenheden als een gezellige avond met de familie, een romantisch diner voor twee maar ook voor een zakenlunch of borrel. Wanneer het weer het toelaat is het ook heerlijk vertoeven op ons zonnige terras. Hier kunt u genieten van een smakelijke lunch, een uitgebreid à la carte diner of een heerlijk verfrissend drankje.

Iets te vieren? Wij bieden vele mogelijkheden voor de meest uiteenlopende feesten, partijen en vergaderingen. Neem vrijblijvend contact met ons op.


 

Met de 360° tour kunt u een virtueel kijkje nemen in J Restaurant. Wees welkom!

360° tour bekijken
 

Overnachten in HuizenUniek hotel met uitzicht over het Gooimeer

J Restaurant is onderdeel van Fletcher Hotel-Restaurant Nautisch Kwartier in Huizen. Het hotel bevindt zich in een 'dorpje' gebouwd in de stijl van een oud Zuiderzeedorpje aan de kop van de Oude Haven. Het stadje bestaat uit typerende huisjes en wordt omringd door bos, heide en water. De comfortabele hotelkamers bevinden zich in aparte gebouwen en zijn ieder modern ingericht. Verder beschikt het hotel over een gezellig terras, de gezellige RIVA Wijnlounge, verschillende multifunctionele zalen en direct naast het hotel feestlocatie De Kalkovens.

Bekijk hotelwebsite

 

Openingstijden

07:00 - 23:00 uur

 

Parkeergelegenheid

Op het terrein van het hotel is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. U kunt hier gratis gebruik van maken.

Routebeschrijving

Bepaal uw route via Google Maps.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.